Obrasci

Ovdje možete skinuti sve potrebne obrasce.

Opća predatnica mjerila i mjernih uređaja u naš laboratorij

Predatnica je dokument u kojem nam dajete sve potrebne podatke o podnositelju zahtjeva kao i o vlasniku mjerila. Također nam dajete i upute kako da sa Vašim mjerilima postupamo, te koju vrstu ispitivanja da izvršimo.

Predatnica se koristi u slučaju kada nemate konkretnu narudžbenicu (ili imate nepotpunu narudžbenicu). Predatnicu možete popuniti i kod nas, prilikom predaje mjerila u naš laboratorij iako bi Vam savjetovali da to u miru obavite u Vašoj firmi.

Ukoliko mjerila šaljete poštom ili brzom dostavom Predatnicu možete ovdje skinuti. Nakon što predatnicu popunite, potpišite priložite ju mjerilima koja šaljete na ispitivanje u naš laboratorij.

Skini privitak:


(66 KB/pdf)

Zahtjev za umjeravanje

Nakon što ste popunili “Opću predatnicu” u slučaju da se u njoj nalaze i mjerila koja je potrebno umjeriti od Vas moramo zahtjevati i popunjavanje “Zahtjeva za umjeravanje”. U zahtjevu za umjeravanje potrebno je upisati i detaljniji opis mjerila sa serijskim brojem, mjernim područjem ili područjem u kojem želite da izvršimo umjeravanje Vašeg mjerila. Također je potrebno upisati i podatke o Vašoj firmi kao i podatke o firmi koja je vlasnik mjerila koja se šalju na umjeravanje.

Skini privitak:


(30 KB/pdf)

Ovdje možete skinuti i pogledati primjer pravilno ispunjenog Zahtjeva za umjeravanje koji smo mi popunili kako bi lakše shvatili šta je potrebno upisati u pojedina polja. Primjer pravilno popunjenog zahtjeva za umjeravanje.

Napomena:
Ukoliko Vaša narudžba sadrži sve potrebne podatke nije potrebno ispunjavati ovaj Zahtjev za umjeravanje. Primjer pravilno ispunjene narudžbe.

Napomena:
Sama forma i izgled Vaših dokumenata nama nije bitna, bitno nam je samo da Vaš dokument sadrži sve nama potrebne podatke o mjerilima, Vašoj firmi i vlasniku mjerila.

Mjerila bez pravilno popunjene dokumentacije ne smijemo zaprimiti u naš laboratorij već će naši djelatnici od Vas zahtjevati popunjavanje gore navedenih obrazaca.